Stukadoors en spuitwerk

SES

Wij staan voor de ‘’Finishing Touch’’ van elk gebouw. Hier is Stukadoors- en spuitwerk een groot onderdeel van. Dit ambacht vraagt om de juiste aandacht en focus voor het beste resultaat. 

Bij Stukadoorswerk wordt er een laag gipspleister met de hand of machinaal op muren en plafonds aangebracht. De ‘’pleister’’ kan verschillende texturen hebben. 

Bij Spackspuitwerk wordt er gebruik gemaakt van een spackspuitmachine om spack spuitpleister op muren of plafonds aan te brengen. Spack spuitpleister bestaat uit kalk en kunstharsdispersie en is verkrijgbaar in verschillende texturen. 

De kwaliteit van Stukadoors- en spuitwerk is direct in elk aspect visueel zichtbaar in elk gebouw. Ons team heeft daarom extra oog voor details en focust zich op behang- of sausklaar resultaat. We kijken hierbij altijd naar nieuwe innovaties, zoals Airless DF Pleister, om het proces nog effectiever te maken. 

Voor het toepassen van Stukadoors- en spuitwerk werken wij met zelfstandige specialisten samen. Het Eurogips netwerk bestaat inmiddels uit circa 200 specialisten. Een samenwerking met Eurogips betekent dat je toegang hebt tot dit specialistische netwerk van professionals die goed met elkaar samenwerken. 

Daarom kies je voor stukadoors- en
spuitwerk van Eurogips

Wanneer je kiest voor het stukadoors- en spuitwerk van ons team geniet je van verschillende voordelen: 

  • Specialistische kennis
  • Vakmanschap 
  • Jarenlange ervaring 
  • Oog voor detail 
  • Inzet van meest innovatieve methodes, zoals Airless DF Pleister
  • Afwerkingsresultaat in verschillende niveaus zoals behangklaar, sausklaar of decoratieve afwerking 

In de praktijk

Benieuwd hoe we ons specialisme in de praktijk brengen?

Lees hieronder meer over het nieuwbouwproject Altera in Utrecht waar we het innovatieve Brander Airless DF Pleister hebben ingezet voor het afwerken van de wanden. Dit heeft geresulteerd in een geweldig strak egaal uiterlijk en direct behangklaar resultaat!

Klik op de discipline om meer te leren over de mogelijkheden.