Vliesbehang en sauswerk

VES

‘’Sterk in afbouw’’: we brengen het dagelijks in de praktijk via verschillende specialismen waaronder Vliesbehang en sauswerk. Dit zijn beide afwerkingsmethoden voor muren en plafonds die verschillen in de manier van aanbrengen en het eindresultaat.

Vliesbehang is een relatief nieuwe behangsoort die aan populariteit wint. Het is een sterke en duurzame behangsoort en relatief makkelijk aan te brengen. Inmiddels zijn er veel verschillende patronen, texturen en kleuren op de markt. Ook kan het behang eenvoudig verwijderd worden of overgeschilderd worden wanneer er de wens is voor aanpassingen. 

Onder Sauswerk verstaan we de afwerkingsmethode waarbij er een dunne laag verf op een muur of plafond wordt aangebracht. Het resultaat is een strak en egaal geheel. 

Met behulp van onze specialisten kan er een keuze worden gemaakt voor één van deze methodes. Beide hebben zo hun voordelen en de keuze hangt met name af van de persoonlijke voorkeur. 

Voor het toepassen van Vliesbehang en sauswerk werken wij met zelfstandige specialisten samen. Het Eurogips netwerk bestaat inmiddels uit circa 200 specialisten. Een samenwerking met Eurogips betekent dat je toegang hebt tot dit specialistische netwerk van professionals die effectief met elkaar samenwerken.

Daarom kies je voor vliesbehang en
sauswerk van Eurogips

Wanneer je kiest voor het verzorgen van Vliesbehang en sauswerk door ons team kan je de volgende voordelen verwachten: 

  • Vakmanschap
  • Jarenlange ervaring 
  • Oog voor detail 
  • Advies over de keuze van materiaal 
  • Professioneel resultaat 

In de praktijk

Benieuwd hoe we ons specialisme in de praktijk brengen? 
Binnenkort komt hier een link naar een project, wat nu nog in de maak is.
Leuk als u nog eens terug komt op onze website.

Klik op de discipline om meer te leren over de mogelijkheden.