Eurogips: een bedrijf met een rijke historie, een groep vakmensen en een gezonde ambitie om van elk gebouw, een kantoor of woonruimte te maken. 

Wat ruim 45 jaar geleden begon als een bedrijf in gipswanden, is uitgegroeid tot een toonaangevende partner in afbouw. Een bedrijf wat geen ‘’muren’’ ziet, maar ‘’mogelijkheden’’ en zich gespecialiseerd heeft in verschillende disciplines.

Specialist in afbouw

Met deze instelling wordt Eurogips al jaren ingeschakeld voor een grote verscheidenheid aan opdrachten. Als betrouwbare partner, kunnen opdrachtgevers altijd op het bedrijf rekenen. Eurogips beschikt over een groot netwerk aan vakmensen; circa 200 zelfstandige specialisten met de juiste kennis en kunde. Zo wordt er altijd de passende man of vrouw gevonden voor de taak.

Kennis in de praktijk brengen

Via mooie projecten, van woonruimtes tot kantoorgebouwen, heeft het team van Eurogips inmiddels haar kwaliteit en kunde laten zien. Er wordt gebouwd op deze sterke basis; elk project wordt met de grootst mogelijke zorg aangepakt. Het creëren van een toekomstbestendige en veilige ruimte, daar gaat het om. 

“Als partner in afbouw is Eurogips toegewijd om vanaf het begin bij een project betrokken te zijn. Hiermee kan de ervaring uit de praktijk gebruikt worden om effectief te werk te gaan.”

— Maurits van Wijngaarden

Traditioneel vakmanschap

Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop, niet de kantjes ervan aflopen, maar zorgen voor een eindresultaat waar iedereen trots op is. Dit wordt niet zomaar gezegd, maar ook gedaan. Handen uit de mouwen en ervoor gaan. Niet alleen, maar met een team van echte vakmensen.

De waarde van veiligheid

Binnen de bouw is er gelukkig steeds meer aandacht voor veilig werken. Ook bij Eurogips is dit prioriteit; veilig werken biedt namelijk waarde voor iedereen. Onze werknemers blijven langer gezond en gelukkig aan het werk, wij krijgen niet te maken met vervelende ongevallen én projecten worden op een succesvolle manier afgerond. 

De finishing touch

Eurogips staat voor de ‘’Finishing Touch’’ van elk gebouw. Sterk in afbouw is niet zomaar een slogan, maar wordt dagelijks toegepast. Of het nu gaat om scheidingswanden, stukadoors- en spuitwerk of metal stud- wanden en plafonds, Eurogips staat klaar om haar expertise in de praktijk te brengen.