0182 374 532

Over Eurogips

In 1977 is Eurogips gestart als een kleinschalig bedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen van gipsbinnenwanden in nieuwbouwwoningen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de grotere en toonaangevende afbouwbedrijven in Nederland op het gebied van gipsblokken- en cellenbeton scheidingswanden, stukadoorswerk en spuitwerk, systeemwanden en plafonds van metalstud en van kant en klare systeemplafonds.

Eurogips is een betrouwbaar partner voor aannemers en bouwbedrijven in het hele land. Maar ook particulieren en kleine opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor onze producten en diensten.

Ambitie

Eurogips is ambitieus en prestatiegericht. De ruimtes waarin wij te werk gaan zijn meestal ruimtes waar anderen wonen of werken. Leefkwaliteit en gezondheid zijn hierbij erg belangrijk. Met ons enthousiaste en ervaren team staan wij garant voor een perfect eindresultaat. Daarom streven wij ernaar dat onze geleverde diensten en producten voldoen aan de hoogst haalbare eis van kwaliteit, vakmanschap en service.

Duurzaamheid

Tijdens de uitvoering van onze projecten is duurzaamheid en maatschappeijk verantwoord ondernemen altijd belangrijk. Zorgvuldig gebruik van energie en het verantwoord omgaan met het milieu zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij besteden veel aandacht aan het opruimen, scheiden en afvoeren van afval op een duurzame manier. Zo is ons doel om te gaan naar 0% afval volgens het craddle tot craddle principe om de hoeveelheid co2 uitstoot terug te dringen. 

Klanttevredenheid

Als toonaangevend afbouwbedrijf hechten wij grote waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om onze optimale service en dienstverlening continue te verbeteren.

Een afspraak is zo gemaakt!

0182 374 532