0182 374 532

Stukadoors- en spuitwerk

Stukadoorswerk

Wanden in nieuwbouwwoningen worden veelal behangklaar afgewerkt. Deze afwerking is, zoals de naam al doet verwachten, geschikt voor behang.

Wilt u echter de muren gaan sausen, dan worden de eisen aan de ondergrond hoger. De wanden moeten in dat geval sausklaar gemaakt worden. Dit noemen we ook wel glad pleisterwerk. Een sausklare wand kunt u zelf of door ons laten afwerken met sauswerk.

Bestaande ondergronden zoals schoon metselwerk, gipsblokken, gipsplaten, gestructuurde muren en wanden die voorheen voorzien waren van behang zijn eenvoudig sausklaar te maken. Kortom vrijwel elke ondergrond is geschikt te maken om te sausen.

Spuitwerk

Bij deze methode brengt de stukadoor met een spuitmachine een dunne laag pleisterwerk aan op muren en plafonds. Deze techniek wordt veel gebruikt bij nieuwbouwwoningen.

Stukadoorswerk of spuitwerk
Bij beide manieren zijn verschillende soorten afwerkingen mogelijk. Onze stukadoors kunnen zorgen voor een gladde afwerking en uiteraard kunnen zij, indien gewenst, ook zorgen voor een korrel- of waaierstructuur zodat een prachtige sierwand ontstaat. De mogelijkheden zijn divers en toe te passen op muren, plafonds maar bijvoorbeeld ook in badkamers.  

Hoe dan ook, een goed afgewerkte muur of plafond zet een sterke basis voor een nog mooier huis.

Onze stukadoors

Eurogips beschikt over vakbekwame, klantgerichte en gedreven medewerkers, die de kneepjes van het vak tot in de finesse beheersen.  

 

Een afspraak is zo gemaakt!

0182 374 532